Ресторан “Аврора”

Ресторанний комплекс готелю Reikartz Аврора Кривий Ріг представлений класичним рестораном Аврора та банкетною залою Прем’єр Хол, а також цілодобовою терасою.

Щоранку для гостей готелю в ресторані Аврора сервірується сніданок по системі «шведський стіл»: ароматна кава, свіжа випічка, європейські та українські страви.

Для проведення урочистих заходів до послуг гостей просторий і комфортний банкетний зал на 120 чоловік.

Кухня:
європейська, українська
Телефон:
+38 067 828 82 12
E-mail:
reception@aurorahotel.com.ua
Wi-Fi
Банківська картка
Бізнес-ланч
Години роботи:
07:00-23:00
Кількість місць:
50
Літня тераса, місця:
40
Обслуговування в номері
Час сніданку будні дні:
07:00 – 10:00
Час сніданку вихідні:
08:00 – 11:00

Ресторан “Аврора”

Ресторанний комплекс готелю Reikartz Аврора Кривий Ріг представлений класичним рестораном Аврора та банкетною залою Прем’єр Хол, а також цілодобовою терасою.

Щоранку для гостей готелю в ресторані Аврора сервірується сніданок по системі «шведський стіл»: ароматна кава, свіжа випічка, європейські та українські страви.

Для проведення урочистих заходів до послуг гостей просторий і комфортний банкетний зал на 120 чоловік.

Кухня: європейська, українська

Телефон: +38 067 828 82 12

E-mail: reception@aurorahotel.com.ua

Wi-Fi ✓

Банківська картка ✓

Бізнес-ланч ✓

Години роботи: 07:00-23:00

Кількість місць: 50

Літня тераса, місця: 40

Обслуговування в номері ✓

Час сніданку будні дні: 07:00 – 10:00

Час сніданку вихідні: 08:00 – 11:00

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Додаткові послуги

ШВЕДСЬКИЙ СТIЛ

Шведський стiл – спосіб подачі їжі, при якому безліч страв виставляються поруч, і їжа розбирається по тарілках самими гостями.

КАВА-БРЕЙК, ФУРШЕТ

Перерва на каву або кава-брейк  — коротка перерва (15-40 хв.) під час бізнес-конференції для прийому їжі та неформального спілкування. Зазвичай, являє собою стіл з чашками, чаєм, ємностями з гарячою водою, цукерками, цукром, вершками і печивом або іншими смаколиками. Однак, можуть бути присутні і спиртні напої з гарячими закусками. Як і під час фуршету, кава-брейк не передбачає фіксованих місць, учасники самі собі наливають каву і їдять, часто, стоячи.

КЕЙТЕРІНГ

Кейтерінг — галузь громадського харчування, пов’язана з наданням послуг на віддалених точках, що включає всі підприємства і служби, що надають підрядні послуги з організації харчування співробітників компаній і приватних осіб у приміщенні і на виїзному обслуговуванні, а також здійснюють обслуговування заходів різного призначення і роздрібний продаж готової кулінарної продукції. На практиці під кейтерінгом мається на увазі не тільки приготування їжі і доставка, а й обслуговування персоналом, сервірування, оформлення столу, розлив і подача напоїв гостям і тому подібні послуги.

УРОЧИСТІ ЗАХОДИ

Готель Аврора займається організацією висококласних корпоративних заходів і конференцій. Основним показником успішності нашої роботи є те, що наші клієнти повертаються до нас, так як ми здійснюємо повний цикл операцій від підготовки до реалізації події.

РЕСТОРАН АВРОРА

+38 (067) 8288212

Наша Адреса

Пр-т. Металургів 40, м. Кривий Ріг
50027, Україна

Контактна Інформація

Email: restaraunt@aurorahotel.com.ua
Тел: +38 067 828 8212

Соціальні Мережі

Наша Адреса

Пр-т. Металургів 40, м. Кривий Ріг
50027, Україна

Контактна Інформація

Email: restaraunt@aurorahotel.com.ua
Тел: +38 067 828 8212

Соціальні Мережі

All Rights Reserved by Aurora Hotel
© 2003-2021