- RU
- EN
Ресторанний комплекс готелю Reikartz Аврора Кривий Ріг представлений класичним рестораном Аврора та банкетною залою Прем'єр Хол, а також цілодобовою терасою.
Щоранку для гостей готелю в ресторані Аврора сервірується сніданок по системі «шведський стіл»: ароматна кава, свіжа випічка, європейські та українські страви.
Для проведення урочистих заходів до послуг гостей просторий і комфортний банкетний зал на 120 чоловік.
Кухня: |
європейська, українська |
Телефон: |
+38 067 828 82 12 |
E-mail: |
reception@aurorahotel.com.ua |
Wi-Fi |
✓ |
Банківська картка |
✓ |
Бізнес-ланч |
✓ |
Години роботи: |
07:00-23:00 |
Кількість місць: |
50 |
Літня тераса, місця: |
40 |
Обслуговування в номері |
✓ |
Час сніданку будні дні: |
07:00 – 10:00 |
Час сніданку вихідні: |
08:00 – 11:00 |
Додаткові послуги
Перерва на каву або кава-брейк — коротка перерва (15-40 хв.) під час бізнес-конференції для прийому їжі та неформального спілкування. Зазвичай, являє собою стіл з чашками, чаєм, ємностями з гарячою водою, цукерками, цукром, вершками і печивом або іншими смаколиками. Однак, можуть бути присутні і спиртні напої з гарячими закусками. Як і під час фуршету, кава-брейк не передбачає фіксованих місць, учасники самі собі наливають каву і їдять, часто, стоячи.
Кейтерінг — галузь громадського харчування, пов'язана з наданням послуг на віддалених точках, що включає всі підприємства і служби, що надають підрядні послуги з організації харчування співробітників компаній і приватних осіб у приміщенні і на виїзному обслуговуванні, а також здійснюють обслуговування заходів різного призначення і роздрібний продаж готової кулінарної продукції. На практиці під кейтерінгом мається на увазі не тільки приготування їжі і доставка, а й обслуговування персоналом, сервірування, оформлення столу, розлив і подача напоїв гостям і тому подібні послуги.
Готель Аврора займається організацією висококласних корпоративних заходів і конференцій. Основним показником успішності нашої роботи є те, що наші клієнти повертаються до нас, так як ми здійснюємо повний цикл операцій від підготовки до реалізації події.